top of page
Flyer Hoeveel nachtjes nog.png

Hoeveel nachtjes nog?

“Hoeveel nachtjes nog?” is een autobiografische voorstelling van en door Rowy, gemaakt in samenwerking met Theaterwerkplaats Roest, over de moeilijkheid van het leven na een onveilige jeugd.

Door middel van haar spel maakt ze duidelijk hoe onveilige hechting in een gezin eruit kan zien en wat voor gevolgen dit kan hebben in een mensenleven. 


De scenes geven haar worsteling weer in alledaagse zaken en op het gebied van (zelf-)vertrouwen, identiteitsontwikkeling, een altijd aanwezig gevoel van leegte, een voortdurende zoektocht naar invulling van die leegte, en het creëren van een innerlijke basis.

 

Rowy heeft haar eigen taal gevonden met “Hoeveel nachtjes nog” waarin zij op gevoelige, grappige, nuchtere maar ook pijnlijke wijze uiting geeft aan de chaos in haar hoofd en haar leven. Zonder pleisters.

 

“Hoeveel nachtjes nog?” is een voorstelling voor iedereen die een beetje troost en herkenning zoekt, of wil bieden.

Praktische info

“Hoeveel nachtjes nog?” is bij uitstek geschikt om herstel, en hoe dit een uniek proces is voor ieder individu, bespreekbaar te maken. Dus anders dan de klinische benadering. Wat is ondersteunend? En wat niet?

 

RowySpeelt richt zich op diverse doelgroepen. Te denken valt aan hulpverleners (in opleiding) en beleidsmakers binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en Jeugdzorg en eenieder die de verdieping of het gesprek zoekt over psychisch herstel.

Voor meer informatie en boekingen kunt u via deze pagina contact opnemen.

De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur zonder pauze.
In overleg is er de mogelijkheid om na de voorstelling tijd te reserveren voor het stellen van vragen door het publiek.

 

 

bottom of page