top of page

Over Stichting RowySpeelt

‘Hoeveel nachtjes nog?’ begon als een persoonlijk project, waarin Rowy haar verhaal vorm gaf, zonder pleisters, en in de taal die zij het beste spreekt; theater.

Onder regie en met hulp en steun van Noortje Buiting beleefde 'Hoeveel nachtjes nog?' in september 2021 haar première bij Theaterwerkplaats Roest.

RowySpeelt werd daarna een vriendenproject. Drie vrienden, alledrie met een eigen achtergrond in herstel, zijn gaan helpen met als doel dat meer mensen deze voorstelling kunnen zien, zichzelf herkennen, maar ook de ander. Opdat het hopelijk leidt tot soms eens een andere vraag of een eerlijker antwoord. En misschien wel tot het inzicht dat herstel eindeloos veel vormen en lagen heeft die voor iedereen een andere waarde hebben.

Sinds begin 2022 is RowySpeelt een officiële Stichting, die de voorstelling 'Hoeveel nachtjes nog?' al naar meerdere plekken heeft gebracht, en van waaruit mooie gesprekken en samenwerkingen konden ontstaan.

Inmiddels broedt RowySpeelt op een tweede voorstelling, waarover later meer.

zakelijke gegevens: contact: contact@rowyspeelt.nl / kvk nummer: 85402761/ vestigingsplaats: Erp, Noord-Brabant / rekeningnummer: NL40BUNQ2068304252

Team RowySpeelt

rowy_edited_edited.jpg

Rowy

schrijft, speelt, kan ongeveer één ding tegelijk

sonja_edited.jpg

Sonja

aanpakker, regelt, houdt al die ballen in de lucht

Johanneke_edited_edited.jpg

Johanneke

creatief, twee rechterhanden, denkt in oplossingen

maartje_edited.jpg

Maartje

grapt, geeft vorm, digitale duizendpoot

bottom of page